CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:05
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 413 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
31 oktober en 1 en 2 november: Kampanjeweekend in Malle
1918 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Het laatste weekend van oktober trokken de Kampanjanen naar Malle om Keizer Zork II, van de planeet Zorkius, te helpen zoeken naar een speciale ring....

Ergens heel ver weg in het heelal stond een groot feest op het programma. 
Keizer Zork II van de planeet Zorkius had zich verloofd met prinses Leja van de planeet Athlon en was met zijn ruimteschip op weg naar Athlon om aan Leja’s vader, Koning Darius, de hand van zijn dochter te vragen.  
Keizer Zork II heeft een eeuwenoude gouden ring aan z’n vinger zitten. Die ring bevat een energieveld dat Zork zijn keizerlijke macht geeft.  Zonder deze ring kan Zork niet functioneren.
Op zijn reis door ons zonnestelsel kwam Zorks ruimteschip echter in een magnetische storm terecht, waardoor de kostbare ring per ongeluk uit het ruimteschip werd geslingerd en uiteindelijk op onze eigenste planeet Aarde terechtkwam, en meer bepaald in Malle.
Groot was de consternatie aan boord van het ruimteschip! De ring was zoek! Zonder ring, geen energie… Wat moest Koning Darius niet denken van een slappe – want ringloze – Zork?
Gelukkig waren er nog de Kampanjanen die massaal naar Malle kwamen afgezakt om Zork uit de penarie te helpen. En dat deden ze met verve, want Zork kwam er uiteindelijk weer bovenop en dat zal Leja geweten hebben!
Met veel plezier denken we terug aan de klassieke sterkmakers van ons weekend: de niet-voor-watjesspelen, de talloze opdrachten, de vele spelletjes, de formidabele bonte avond met een paar schitterende acts, het fuifje achteraf, …
We kijken al uit naar volgend jaar!


Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op woensdag, 04 november 2009 - 02:03 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be