CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 14:22
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 398 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
6 september: Start- en Infodag
1670 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Wie zijn vereniging bestuurt met het oog op de toekomst weet dat een goede jeugdwerking uiterst belangrijk is. Maar hoe krijg je nu al die jonge mensen zo ver dat ze eens komen kijken naar wat je te bieden hebt? Door Kathleen Aerts te laten presenteren? Door een miniconcertje ten beste te geven? Door een ballonwedstrijd? Door demolessen dans, gitaar en djembé?  Het moet wel zijn, want deze formule werkte voor onze vereniging weer uitstekend!

Om stipt half elf begonnen Joris en zijn muzikanten aan een muzikaal halfuur om ‘U’ tegen te zeggen! (Na de spetterende opener “I Was Made For Loving You” bracht Kathleen het toepasselijke “Do Re Mi”. Vervolgens kregen de toeschouwers al een voorsmaakje van het concert met Belle Perez met het nummer “Enamorada”. “Jesus Christ Superstar” en “Zumba Yade” maakten het geheel compleet”.)
Ondertussen werden ook alle leerkrachten voorgesteld: 20 stuks in totaal!

Na dit muzikale gedeelte kon het publiek kennis maken met onze infrastructuur en gratis enkele demolessen meepikken. Wie overtuigd was kon zich ook inschrijven voor de lessen. En dat er veel mensen overtuigd waren blijkt uit deze cijfers:
Dik 20 leerlingen muziekinitiatie, 49 leerlingen notenleer, 81 leerlingen op instrument, 112 gitaristen, 40 djembé-spelers en maar liefst 152 dansers!

Een betere start van het muziekseizoen kan men zich moeilijk wensen… een proficiat aan alle muzikanten en lesgevers voor het geleverde spektakel, een warme welkom aan alle nieuwe mensen en een grote dankjewel voor het vertrouwen in onze vereniging. We zullen het niet beschamen!
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op donderdag, 10 december 2009 - 23:37 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be