CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:56
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 402 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
23-24 mei: St-Genovevaprocessie en jaarmarkt
2093 x gelezen
 
.
.

't Was warm. Heel warm. Maar wel de moeite waard. Op zondag 23 mei trok de St-Genovevaprocessie er voor de zoveelste maal op uit, en daar mochten we niet ontbreken. Een sfeerbeeld vind je hier.

En zoals de traditie het wil, is het 's anderendaags jaarmarkt in Steenhuffel. Dat is tevens de gelegenheid voor ons jaarlijks blotehemelconcert. Dit jaar was Sandrine van de partij. En dat we plezier gemaakt hebben, kan je hier zien (met een nieuwe lading foto's)...

Zondagmorgen om 9 uur verzamelden meer dan 75 Kampanjanen om nog een keer een laatste stapoefening te doen. Voor onze jongste Jumpers was het een beetje een vuurdoop want oudere muzikanten weten dat een eerste maal “stappen en spelen” niet zo evident is.

Om 10u30 werd dan uiteindelijk de aftrap gegeven van de St Genoveva-ommegang,nu al meer dan 100 jaar traditie. Vendeliers sloten de eerste delegatie van de Kampanje af met op handgeklap onthaald vendelgezwaai. Wat verder in de processie lieten onze djembés zich opmerken op de missionariswagen. De ondertussen extra dorstige groep trok dan met een vrolijke “Burgenland”-stapmars naar ‘Het Concept’ waar de grote muzikantentoevloed voor een overrompeling zorgde. Daar werd in schoonheid onze zondagdienst afgesloten.

Op maandag 24 mei startten de crewers om 5u30 met de inrichting van het podium en brachten alles in gereedheid om de vele bezoekers van het gepaste natje, droogje en muziekje te voorzien.
Onder een warme zon werd er gemusiceerd, gedanst, gegeten en gedronken.
CBS en UB² wisselden mekaar muzikaal af en de toeschouwers, die genoten… En terwijl de jongste bezoekers hun hartje konden ophalen in ons ‘springplezierpark’, brachten de Malisa-danseressen een afwisselende show die door het publiek zeer gesmaakt werd.

Om 15u30 was het Sandrinetijd. wat een performance, wat een stem.
Het publiek deed enthousiast mee!
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op dinsdag, 25 mei 2010 - 17:55 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be