CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  15 jan 2021 - 20:36
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 1 gast en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp Noot CBS

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314   >

. . .
CBS en Stan Van Samang! 1399 x gelezen  
.
.

DONDERDAG(!) 30 APRIL:

CBS + STAN VAN SAMANG!

Afterparty: DE NIEUWE MARTELAREN

Voor info & Tickets: klik hier!

Uitverkocht!.
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 13 maart 2015
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
8 november: Wijnproefavond 36 x gelezen  
.
.

Op zoek naar aangename wijnen voor de komende Eindejaarsfeesten?

De Kampanje heeft voor u een mooie selectie gemaakt van vooral Franse wijnen aan zeer democratische prijzen. Ook enkele wijntjes uit andere landen bieden wij u met veel plezier aan.

De degustatie start om 19u in De Kampanje, Brouwerijstraat 10, Steenhuffel.

Als deelname in de kosten vragen wij 7 €. Ter verwelkoming bieden wij u graag een glaasje champagne aan.

Reservatie aangeraden (niet verplicht) via een mailtje naar info@dekampanje.be, waarin u vermeldt met hoeveel personen u wenst te komen..
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 04 november 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
177 x gelezen  
.
.

Laureaat worden van de bigband wedstrijd op de Gentse Feesten heeft zo zijn muzikale gevolgen. Zo werd de UB² geprogrammeerd op de zondagsaffiche van het vijfde bigband festival in Oostende op 21 september. Voor ons geen onbekende plek, want we waren er in 2011 reeds te gast. Het festival won ondertussen aan bekendheid, wat zich vertaalde in een aangenaam volle zaal luisteraars, voor wie we ons gedurende twee uur met plezier muzikaal uitsloofden.

 

Twas dus stief goet an ’t zeitje!

Bekijk hier de foto's.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 22 september 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
CBS in het Sportpaleis 146 x gelezen  
.
.

Op 20 september speelde ons CBS orkest in het sportpaleis in Antwerpen voor de slotshow van de Special Olympics.

Het werd een schitterend spektakel met sterren als Stijn Meuris, Natalia, Sandra Kim en Axel Hirsoux.

Geniet van de foto's door hier te klikken..
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 22 september 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Volwassendans 2331 x gelezen  
.
.

Dans voor volwassenen (25+)

Deze lessen bieden je een ideale sportieve avond in een eigen, gezellige en ontspannen sfeer! De dansstijlen zijn bijzonder gevarieerd: hiphop, jazz, dance, disco,… Let wel: het is geen koppeldans.

We dansen 1u15 per week en besteden extra aandacht aan een goede warming-up en stretching. Danservaring of een topconditie mogen, maar zijn geen must; iedereen is welkom in onze lessen!

Praktisch:

De lessen gaan door op maandagavond. .
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 28 augustus 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Muzische Les Zang 2318 x gelezen  
.
.

 

De lessen muzische zang worden door Manon Erb gegeven. Manon stelt zich even zelf voor:

 "Hallo! Ik ben Manon, ik studeerde af aan de Gemeentelijke Academie voor muziek, woord en dans te Grimbergen als zangeres pop/jazz. Daar kreeg ik les van echte experts in de muziek en zo breidde ik mijn muzikale kennis (vooral op vlak van zang) uit. Zingen is mijn uitlaatklep voor alles. Al mijn gemoedswisselingen, van af en toe eens verdrietig tot heel vaak vrolijk, gaan gepaard met zingen. Het begon ooit onder de douche en het zo gaat het verder tot op het podium met artiesten zoals oa Stijn Meuris, Natalia, Sandra Kim, Niels Destadsbader, Kate Ryan, Nadine,... De CBS ben ik hiervoor heel dankbaar. Aan mijn leerlingen wil ik leren dat muziek geen saaie bedoening is. Muziek is plezier, genieten van elke noot, samen of alleen iets brengen voor een publiek dat muziek apprecieert. Ze zelf een instrument laten kiezen, zelf met voorstellen voor (nieuwe) liedjes naar de les laten komen,... Ze hun eigen zin laten doen onder muzikale begeleiding waar ik als leerkracht voor zorg. Zelf probeer ik af en toe op de piano te spelen en zo zal ik mijn leerlingen ook wat begeleiden in de les.".
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 09 juli 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
17 mei: Wereld 106 x gelezen  
.
.

JUMP, de jeugdband van De Kampanje, het kinderkoor Zangkr8/10 en de Kampanjedansers samen op het podium!

Hier de foto's.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 13 mei 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Meuris: 03/05 1389 x gelezen  
.
.

CBS en Meuris op 3 mei 2014

Op zaterdag 3 mei organiseerde CBS een uniek en verrassend concert met Stijn Meuris. De avond werd ingezet met enkele muzikale stukken, hier en daar aangevuld met de zangtalenten van Sonja, Daniëlle, Ine en Olivier. Na dit intro-gedeelte deed Stijn Meuris zijn intrede op het podium met Gigant, een indrukwekkend nummer waarmee de toon voor het verdere verloop van de avond meteen gezet werd. Het publiek was gecharmeerd door Meuris' nummers en ging volop mee in de sfeer van zijn muziek. Ook de duetten van Stijn Meuris en Manon, die iets rustiger van aard waren, vielen in de smaak. Na een dik anderhalf uur samen muziek maken was het tijd voor DJ Andy om de boel over te nemen. De combinatie van stevige dansnummers en onze eigenste gin-tonic bar gaf het publiek een echte boost en er werd vrolijk gefeest tot in de vroege uurtjes. Een zeer geslaagde avond!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 22 april 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
1383 x gelezen  
.
.

Het percussie-ensemble No Limits uit Londerzeel brengt op 15 maart 2014 zijn nieuw concert op de planken. Deze keer gooien ze het over een heel andere boeg en kruipen ze in de huid van de felbegeerde reeks ‘Wat Als’.

‘Wat Als’, de succesvolle serie te zien op 2B, heeft de leden van No Limits geïnspireerd voor een nieuw concert. Het ondertussen al 5de concert van No Limits wordt er eentje waarin de twee termen muziek en humor centraal zullen staan.

De 11 muzikanten en de dirigent Charli Mosselman geven het beste van zichzelf op het podium én op het grote scherm. Regelmatig komen er net als in de serie ‘Wat Als’ sketches aan bod die de lachspieren stevig onder handen zullen nemen. Bovendien is er ook een gastpresentator; Frank Robberechts die als de beste het publiek weet te entertainen.Het hoofddoel van dit concert blijft uiteraard muziek tot bij de mensen brengen. No Limits heeft voor een heleboel nieuwe werken gezorgd die door jong en oud zullen gesmaakt worden. Klassieke muziek, hedendaagse muziek, meezingers, latijns-Amerikaanse muziek en filmmuziek passeren tijdens dit concert de revue. Hier en daar wordt er ook een stuk gespeeld uit het oude repertoire van No Limits die tevens niet minder in de smaak zullen vallen dan de nieuwe. Het nieuwe concert van No Limits is een avondvullende voorstelling en net dat tikkeltje anders. No Limits beloofd jou een avond vol ritme, nieuwe melodieën, krachtige stukken en een vleugje humor. Ben je nog niet overtuigd? Dan sluiten wij graag af met de vraag: Wat als No Limits een concert in thema ‘Wat Als’ op de planken brengt? Dan kunnen we kort en bondig antwoorden: zet je schrap voor een knap potje muziek, train je lachspieren en geniet!Kaarten kosten 8 EUR en zijn verkrijgbaar via De Kampanje, Het Krantje, Krantenwinkel ‘Bij Michel’ en alle muzikanten van No Limits..
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 21 februari 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
22 februari: Wijnproefavond in De Kampanje 109 x gelezen  
.
.

Kom eens een glaasje wijn proeven in De Kampanje. Er is een ruim aanbod van zowel Franse als Nieuwe Wereldwijnen (Chili, Zuid-Afrika, Argentinië, Nieuw-Zeeland,... ).

De degustatie is op 22 februari en begint om 19u in De Kampanje, Brouwerijstraat 10, Steenhuffel.Als deelname in de kosten vragen wij 7 €. Daarvoor krijgt u tevens een glas champagne als welkomstdrank aangeboden.

Gelieve uw plaatsje te reserveren via een mailtje naar info@dekampanje.be, waarin u vermeldt met hoeveel personen u wenst te komen.

Reservering is niet verplicht..
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 04 februari 2014
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be