CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  15 jan 2021 - 20:16
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 1 gast en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp Noot CBS

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314   >

. . .
26 juni: Afsluitdag 1405 x gelezen  
.
.
Het muzikaal jaar zit er weer op en dat wilden we een beetje feestelijk vieren! De kinderen van muziekinitiatie, notenleer, AcCent en AcCent+ lieten ons graag eens proeven van wat ze zoal leren op zondagvoormiddag. De kleinsten zongen samen met juf Ellen 3 geweldige liedjes en konden al aardig overweg met de Orff-instrumenten.  Juf Katlijn vond het een goed idee om eens een echt muziekstuk vanuit de les notenleer te brengen. Het klonk heel moeilijk, maar ze hebben dat schitterend gedaan! Dan liet juf Eva ons genieten van een mooi stukje samenspel en ook Karel is vaak op zondagvoormiddag van de partij met zijn djembé natuurlijk. Kortom een prachtige afsluitdag, dat hebben onze kids weer goed gedaan. Nu kunnen de jonkies genieten van een lange en hopelijk warme zomer… Tot in september!


.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
12 - 13 juni 2011: Processie en Jaarmarkt 1342 x gelezen  
.
.
Op zondag trokken onze muzikanten hun mooiste pak aan om naar aloude jaarlijkse gewoonte mee te lopen in de Steenhuffelse processie. Een fijna dag onder het zonnetje!
Maandag-jaarmarktdag ging ook wel een fijne dag worden, maar of die onder een zonnetje zou verlopen, viel nog af te wachten. En zie... grijs was ie, de jaarmarkt, maar gelukkig ook droog!  Een meevaller...  Zo konden de vele bezoekers  toch nog lekker kuieren van het ene kraampje naar het andere... en ondertussen een streepje muziek meepikken aan onze Kampanje.  Omdat de jaarmarkt dit jaar erg laat viel en heel wat CBS-jongelui druk aan het studeren zijn, werd ervoor geopteerd om alleen onze bigband te laten optrreden.  UB²'ers zijn doorgaans iets oudere jongelui die het studeren al wat ontgroeid zijn...Het werd dus een jazzy namiddagje aan de Kampanje!
En na onze bigbanders werd het podium onveilig gemaakt door de Martelaren van Gorkum, die hun reputatie van podiumbeesten alle eer aandeden....


.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
9 maart: Disco Dance 2 1448 x gelezen  
.
.

Op 9 maart gaf CBS de aftrap voor de tweede Disco Dance Night.  

De Crew had de Kampanje weer omgetoverd tot een schitterende discotempel met spiegelbollen, lichtbruggen en  verschillende kleine verlichte podia, …    De CBS-ers waren fraai uitgedost in blinkende kleren, hevige kleuren, grote brillen en pruiken in allerlei kleuren.
Joris tikte tegen tienen de party af voor een twee uur durend concert.  Het tempo en de ambiance zaten er meteen in.  De dansvloer werd meteen geopend.  De zangeressen Sonja en Kim namen een aantal songs voor hun rekening en zongen de pannen van het dak.   De danseressen op de podia zorgden voor een geslaagde show.
The Soul Brothers sloten het live gedeelte af.  Charles bracht overtuigend enkele meezingers van Claude François en Wim Soetaer enkele rustigere nummers voor zijn rekening.
Na het optreden kwam DJ Andy in actie met foute dansmuziek.  

Het was wederom een schitterende avond.  Wie er niet bij was, heeft wat gemist!  Op naar editie 3.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
19 augustus: CBS met Gunther Neefs op Buggenhout Beukt 1258 x gelezen  
.
.

De Concertband Beukte Subliem op het jaarlijks muziekfestijn van onze buurgemeente. Dit jaar wilden de organisatoren ook het wat oudere publiek benaderen, en dat lukte aardig!. Wij voelden ons meteen aangesproken en onze discodreunen beukten door het Buggenhoutse beukenhout (let op de b’s), gevolgd door een spetterend optreden met Gunther Neefs, die de bosgemeente bijzonder bejegende met zijn bekende bestsellers (let op de …) . Enfin, we keerden tevreden terug naar….Steenhuffel.

En het beeldverslag bekijk je hier..
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 20 augustus 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
1533 x gelezen  
.
.

5, 6, 7, 8 en links…zwaaien, springen en draaien!

Tijdens de twee danscocktailweken waren commando’s als deze niet ver te zoeken in onze Kampanje. Maar liefst 170 kinderen konden er een hele week hun danshartje ophalen onder de deskundige leiding van Marijn, Lien, Eva, Cindy, Karen, Ellen, Leen, Ruth en Pieter .

Er werd geproefd van Hip Hop, Musical, Reggae, Jazzdance,… en nog veel meer! Een echte danscocktail!  Tussen het dansen door werd er gespeeld, gesport, geaquagymd, geknutseld en…gekookt! De kleutertjes maakten een overheerlijke snoeptaart en de iets oudere sloebers trokken naar de keuken met chef-kok Walter en kwamen er buiten met een zelfgemaakte, overheerlijke spaghetti bolognaise. Na de middag was het de beurt aan de groteren om pannenkoeken te maken, komkommers in krokodillen om te toveren en mosselen te kuisen. Tal van hapjes werden er gemaakt om aan de ouders, meters en peters aan te bieden.

Die waren immers uitgenodigd om vrijdag te komen kijken naar een echt dansspektakel! Dat de kinderen hun beste beentje voorgezet hebben spreekt vanzelf! Het was genieten… twee weken lang! Hop met de beentjes!

De foto's kan je hier bekijken..
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 16 augustus 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Pro Cantu in Steenhuffel 1702 x gelezen  
.
.

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 juli was het jeugdkoor Pro Cantu uit Kaapstad te gast in De Kampanje. De Kampanjanen gaven de koorleden de gelegenheid om te repeteren, kennis te maken met de streek en Brussel, een workshop te geven met het Valeriaan-koor en te genieten van onze gastvrijheid.  Het bezoek werd afgesloten met een concert door Pro Cantu en een after-concertoptreden van ons eigen combo. Het concert liet ons meerstemmig wegdromen en achteraf ontstond er buiten een ware party op de tonen van enkele jazz standards.

Als bedankje schreef een van de gastgezinnen:

Baie dankie vir julle ongelooflike gasvrijheid! Dankie vir al die rondry, lekker kos en jul goeie geselskap. Julle het ons verblijf hier tog te heerlik gemaak, ons waardeer dit baie!

Onze vrienden zijn momenteel onderweg naar het Oostenrijkse Graz, waar ze dinsdag en woensdag zullen meedoen aan de Grote Prijs voor Koormuziek (klik hier voor de GP-site). In dit heuse wereldkampioenschap voor koren dingen ze mee in de categorie "jeugdkoor" en "sacrale muziek". We duimen allemaal en hopen dat ze de hoofdvogel afschieten!

Hier kan je via youtube (na)genieten van dit prachtige evenement:

- The Lion Sleeps Tonight: met Pro Cantu, het CBS-jeugdkoor en Valeiriaan

- Een prachtige Pro Cantu-impressie (uniek!!!!)

- De afterparty...

Kijk ook eens naar onze fotogalerij! Klik hier

Hun website vind je hier..
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 08 juli 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Inschrijvingen 2011-2012 1142 x gelezen  
.
.

De inschrijvingen voor het werkjaar 2010-2011 zijn afgesloten.

Voor het werkjaar 2011-2012 zullen de inschrijvingen in de loop van de maand augustus starten. Dit zal ook aangekondigd worden op onze website..
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 20 juni 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
2011 ziet er veelbelovend uit ... 71 x gelezen  
.
.

... maar het is toch zo leuk om nog eens terug te blikken op het voorbije jaar.

Klik hier om een fotoimpressie van 2010 te bekijken..
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 07 januari 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
18 december: Kerstconcert met Jump, AcCent+ en het Kampanje kinderkoor 1802 x gelezen  
.
.

Op 18 december gaven Jump, AcCent+ en het Kampanje kinderkoor een prachtig kerstconcert. Binnenkort een verslagje.

Geniet alvast van de foto's in onze fotogalerij....
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 06 december 2010
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
3 december: Het Gala van de Gouden Kampanjaantjes 1700 x gelezen  
.
.

Op 3 december spanden we de kroon op een jaar werk.

Het Gala van de Gouden Kampanjaantjes was aan zijn derde editie toe. Ellen en Joris waren weer eens onze fijne gastheer en -vrouw. Enkelen onder ons zagen een jaar van trouwe inzet beloond met een felbegeerde trofee. De anderen konden genieten van een lekker diner en een dansje achteraf.

Bedankt, Joris en Ellen.

Een fotoverslag kan je hier bekijken..
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 06 december 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be