CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 14:25
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 402 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
17 augustus: 4de Kampanjefietstocht
2220 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Met het slechte weer van de laatste tijd, wilde het met de inschrijvingen niet echt lukken.  Organisator Jef had er daarom geen al te goed oog in.  De weergoden waren ons echter goedgezind, en dus werd er gefietst!

Dat Jef er nogal gespannen bij fietste, bleek al snel toen hij van bij de eerste kilometer er als een speer vandoor ging en zijn 20-tal schaapjes verweesd achterliet.  Gelukkig vonden we elkaar terug bij onze eerste halte in Opdorp.  We zaten nog maar net neer, toen de kraan boven even werd opengedraaid.  Van timing gesproken!

Enfin, toen ons natje was geconsumeerd, was dat van buiten opgedroogd en konden we met z'n allen onze tocht verder zetten.  Jef had weer eens een fraai parcours uitgestippeld langs groot-Buggenhout.

Onze tweede stop werd zeer gesmaakt door onze - vrij talrijk vertegenwoordigde - jonkies, die aan de rand van Buggenhout-Bos heerlijk konden ravotten in de speeltuin.  Toen we onze stalen rossen beklommen voor het laatste stuk van onze tocht, werden de donkere wolken in de lucht steeds dreigender.  Alsof de weergoden ons iets duidelijk wilden maken...

En ja hoor, net toen we de Brouwerijstraat weer kwamen ingereden, begon het gedruppel, dat vervolgens overging in een forse bui toen we onze cafetaria binnenstapten!  Als dat geen just-in-time was...

Kortom, we hebben genoten van de kleine 40 kilometers die Jef ons had uitgestippeld.  Op naar volgend jaar voor de lustrumtocht!

 

Klik hier voor de foto's...
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op maandag, 18 augustus 2008 - 14:18 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be