CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 16:22
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 414 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
6 september: Start- en Infodag
2385 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Op zaterdag 6 september gaf de Kampanje traditiegtrouw de aftrap van een nieuw muzikaal seizoen met de ondertussen vermaarde Start- en Infodag

Na het welkomstwoordje van onze voorzitter Pieter Sarens, gaven Joris en de zijnen verschillende airkes ten beste, daarbij vocaal ondersteund door onze eigenste woord-juf Daphne Wellens en door gastvedette Free Souffriau.  Tussendoor trakteerden de kids van de muziekinitiatie - met juf Ellen Piessens - het zeer talrijk opgekomen publiek op een paar fraaie muziekstukjes. En werden de lesgevers voorgesteld. Die speelden trouwens zelf ook nog een stukje muziek.

Na dit concertje konden onze bezoekers op verkenning door onze gebouwen en een paar demolessen meepikken. Zo konden ze zelf eens zien hoe het er aan toe gaat bij Accent (waar beginnende muzikanten leren samenspelen) en in de Jump-klas (het vervolg van Accent en het opstapje naar de grote bands).  Elle Piessens had de deuren van haar leslokaal open gezet, waardoor de bezoekers de sfeer konden opsnuiven van Ellens muziekinitiatie. Naast de deur was Karel De Ridder voor de gelegenheid neergestreken in het Notenbalk-lokaal voor een demootje djembé, dat op heel wat bijval kon rekenen.

De gitaristen hadden onder leiding van energiekonijn en leraar Willy Van Bossuyt uiteraard ook wat demowerk in petto. Netjes beschut in het Jump-lokaal lieten onze gitaristen zien dat ze klaar zijn voor weer een jaartje gitaren in de Kampanje.

En ondertussen waren onze mensen aan de inschrijfbalie in een hevige strijd verwikkeld met pen en papier...
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op zondag, 14 september 2008 - 21:12 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be