CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:43
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 402 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
25-26-27 oktober: Kampanjeweekend in Amberloup
2369 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Op 25, 26 en 27 oktober streken de Kampanjanen neer in de bossen van Amberloup.  De wanhopige wereldreiziger Pedro Da Gamma had hen daar uitgenodigd om hem te helpen...

Pedro Da Gamma is een zeer gekend wereldreiziger. Hij ging net aan een nieuw avontuur beginnen, maar o wee... al zijn reisspullen waren verdwenen.  Slordige Pedro was die blijkbaar over de hele planeet kwijtgeraakt.

Gelukkig kon hij een beroep doen op de onverschrokken Kampanjanen die het hele weekend lang de wereldbol afzochten op zoek naar zijn spullen...  De CBS'ers hadden zich daarvoor opgesplitst in heuse families.  Uiteindelijk bleek het gele team de beste score te hebben neergezet, waardoor dat ook tot winnaar werd uitgeroepen.

Tussen dat vele reizen door stonden er nog tal van andere activiteiten op het programma van de Kampanjanen: repetities, spelletjes, quizzen, zangstondes, de beroemde Bonte Avond, Geerts nachtelijke bibberbezoek aan het kerkhof en het nietvoorwatjesavondspel voor de nietvoorwatjes!!!!

Kortom, het was weer een schitterend weekend (en geluk dat we hebben gehad met het weer zeg!!!).  Bedankt aan alle deelnemers en natuurlijk ook aan de mensen van het weekendteam die de komende dagen allicht zullen vullen met slaap inhalen!
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op dinsdag, 28 oktober 2008 - 11:26 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be