CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:23
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 403 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
Vrijdag 21 november: muzikantenetentje en uitreiking van de Gouden Kampanjaantjes
2347 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Die vrijdag de 21ste werden de muzikanten na de repetitie letterlijk getrakteerd op een lekker etentje. Ellen en Joris hadden echter nog een fraai extraatje voorzien: de gala-uitreiking van de allereerste Gouden Kampanjaantjes, noem het de Oscars van onze muziekvereniging.

Net als bij de echte Oscars, werden Gouden Kampanjaantjes uitgereikt in verschillende categorieën: de categorie “muzikant met het grootste aantal aanwezigheden”, de “grootste kletsmarjet”, de “muzikant met het mooiste galatenue”en de categorie “favoriet dansvloerpaar”.

Het eerste Gouden Kampanjaantje ging naar een duidelijk ontroerde Anne Vandenbroek.  De kwebbelprijs ging – zeer verrassend ;-) – naar Lien Hofmans “die dat helemaal niet had verwacht” en de award voor het fraaiste galapakje was voor een – al evenzeer ontroerde – Inge Van Cauwenberg. De prijs in de categorie “favoriet danspaar” (de Kampanjanen mochten een muzikant en muzikante aanduiden die ze graag de dans hadden zien openen op het galagebeuren) ging naar Esje Scheers en onze - fraai uitgedoste – dirigent Joris Degeest.
Een speciaal Kampanjaantje ging van ganser harte naar ons aller Nicole De Smedt, voor haar formidabele staat van dienst in de Brouwerijstraat.

Proficiat aan de laureaten!

Na dit plechtige gebeuren was het tijd om de dans te openen, een taak waarvan het pas gelauwerde danspaar Es en Joris zich met verve heeft gekweten.  En hun voorbeeld werd spoedig daarna enthousiast gevolgd. Tot in de vroege uurtjes….
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: PeterChristiaens op maandag, 24 november 2008 - 14:52 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be