CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 14:39
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 408 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
14 maart 2009: Disco Dance Night
2621 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Op 14 maart stond in de Kampanje een primeur op het programma: onze eerste Disco Dance Night!  Schitterende zaal, schitterende muziek, schitterende ambi.... Dit moét voor herhaling vatbaar zijn!

De heren van de Crew hadden de Kampanjezaal omgetoverd tot een heuse discotempel: spiegelbollen, zilverstrookjesknalsystemen - of hoe heet zoiets - , lichtbruggen, verschillende kleine podiummetjes, ... In één woord: het was af!

Joris - de Fors Gepruikte - tikte tegen tienen de party af met zijn fraai uitgedoste CBS'ers.  En daar zaten een paar zeer coole lui tussen!  Disco is toch wel een formidabel muziekgenre. Lekkere melodie, stevige drum en dan vooral die blazers....  September van Earth, Wind and Fire had net zo goed door CBS uitgevonden kunnen zijn.

Tijdens onze Night konden we ook nog eens de heren Van Tongelen en Levi welkom heten.  Het was al wat geleden, en daarom was het weerzien des te prettiger. De meerderheidsaandeelhouders van de Romeo's hadden er zin in (maar dat hebben ze atijd wel als ze op onze plankenvloer staan ;-)). 

Daarnaast mochten we ook een paar nummertjes bewonderen van Gert, onze nieuwe stemmige aanwinst, en verbaasde onze Daphne iedereen met haar indrukwekkend stemgeluid. Een pluim ook voor onze backingvogeltjes Sonja, Danielle en Kim - de Aretha Franklin van Klein-Brabant - die de pannen van het dak hebben gezongen. 

Enfin, het was een schitterende avond. Wie er niet bij was, heeft wat gemist!  Maar misschien krijgt dit nog een staartje?....

 

Bekijk de foto's!
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op maandag, 16 maart 2009 - 10:03 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be