CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:41
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 401 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .

2026 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Vrijdagavond 5 februari waren 39 gitaristen in Anthines, bij Luik, present om het gitaarweekend aan te vangen.  Ook dit jaar was er weer een mooie verhouding tussen het aantal “jongeren” en “ouderen”.  Alles geschiedde onder het goedkeurende oog van leider Willy.

Na een uitgebreide kennismaking en een grote portie spaghetti werden de targets en pijltjesgeweren uitgedeeld voor het moordspel “Gotcha”. Vanaf dan was niemand nog veilig. Nog voor de eerste gitaren werden bovengehaald, vielen de eerste slachtoffers al. Sommigen onder ons werden in een heuse hinderlaag gelokt wat niet altijd in dank werd afgenomen.

Naast het moorden werden er heel wat muzikale uren gesleten. Van ’s morgens (heel) vroeg tot ’s avonds (heel) laat klonk er wel ergens gezang, gitaar, mondharmonica, ukelele, piano of werd er, tot grote ergernis, een “snurk-optreden” ten beste gegeven.

Ook dit jaar mochten de gitaristen zich uitleven tijdens het Free Podium. De versie van “TipToe through the Tulips” is gewoon onvergetelijk!
Tussendoor kreeg elke gitarist nog een persoonlijke opdracht uit te voeren en kregen we een (moeilijke) muziekquiz voorgeschoteld.

De catering werd opnieuw verzorgd door onze eigenste chef-kok Luc. Het was weer overheerlijk! Zo lekker zelfs dat de suikersla en de zelfgemaakts schnitzels nu al legendarisch zijn.

Gezellig gebabbeld, samen gelachen om een papegaai, genoten van de sauna en jacuzzi, een potje biljart of een stevige boswandeling (zonder den bospoeper),…. kortom we hebben veel gedaan. Zondagavond is dan ook iedereen vermoeid maar voldaan weer huiswaarts kunnen keren.

 
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op woensdag, 22 april 2009 - 01:02 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be