CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 14:32
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 410 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
1 mei: Sterren vertellen
1984 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Zaterdag 1 mei was het zover: het eerste avondconcert van Accent en Jump, in het kader van de Week van de amateurkunsten, met de naam “Sterren Vertellen”.

De affiches zagen er alvast veelbelovend uit! Goed voorbereid, dat waren we ook: naast de wekelijkse repetities op zondag, kwamen er de weken voor het concert ook nog extra dinsdagrepetities bij. En goesting, die was zeker aanwezig! Niets kon dus mislopen, wij waren er klaar voor!

Het moest en zou een muzikale, sfeervolle maar vooral leuke avond worden... En dat werd het ook. Accent opende enthousiast het concert met echte Accentklassiekers als “Fietser in Moskou” en “Chinees in Parijs”. Daarna lieten wij, de Jumpers, een stukje van ons kunnen zien met liedjes als “The Lord of The Rings”, Gladiators” en “Something Stupid”. Ook Enya en Manon, de presentatrices van dienst, de leerlingen notenleer, die het alom bekende liedje “Do re mi” zongen, Sara De Wit, die zich liet opmerken door een prachtige fluitsolo

en Joris, onze fantastische dirigent, gaven het beste van zichzelf. De sfeer, die zat absoluut goed, voor en vooral) achter de schermen. En met een toepasselijk “Goedenacht, vaarwel” eindigden we onze eigen “Sterren Vertellen".

 

Kijk ook eens in onze fotogalerij...
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op vrijdag, 30 juli 2010 - 00:26 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be