CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:31
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 404 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
30 oktober - 1 november: Weekend in Vaalbeek
2013 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Jaaaaaren geleden viel onze planeet ten prooi aan allerlei tuig. De wereld leek naar de knoppen!  Maar toen stonden 4 superhelden op uit het puin: Superman, de Hulk, Wonder Woman en Zorro.  Zij maakten snel schoon schip en veegden het geboefte onder de mat.  Sindsdien was onze wereld weer de hemel op aarde: geen misdaad, geen geweld, ...  Onze superhelden werden een dagje ouder, ze hadden niks om handen, de verveling sloeg toe...Tot plots....  een nieuwe opperschurk de kop opstak: Crapulus.  Met zijn zwarte bende had hij zowaar een hypnosebom ontwikkeld die op 1 november om 4 uur in de namiddag zou ontploffen in Vaalbeek!  Onze oude Supers wisten even niet waar ze het hadden.  Maar toen kregen ze een geniale inval!  De Kampanjanen zouden hen helpen om 3 nieuwe jonge helden op te leiden.  Ze zouden dat doen op een geheime plaats... in Vaalbeek....

 

Zie ook ons fotoalbum, met een hele rist nieuwe foto's!!!!

In Vaalbeek werd geen tijd verloren en na een paar sollicitatiegesprekken werden 3 kandidaat-helden in aanmerking genomen: Wind Maker, Water Queen en Fire Fly!  Het hele weekend lang werden de drie helden in spe klaargestoomd voor hun ultieme taak: Crapulus verslaan in een niets ontziende veldslag...

En klaargestoomd werden ze!  Met de hulp van de Kampanjanen namen hun kracht, energie en snelheid zienderogen toe!  En ja hoor, in het ultieme eindspel wisten ze de opperschurk Crapulus en de zijnen een kopje kleiner te maken en konden ze de code kraken om de gevaarlijke hypnosebom te ontmantelen.  Wanneer die zou ontploffen, zou de hele mensheid gehypnotiseerd worden door Crapulus!!!!

Een van de  voorwaarden om definitief met Crapulus af te rekenen, was een energieketting vormen met 140 mensen.... Omdat we daar in Vaalbeek net niet genoeg van hadden, zijn we dan als de bliksem terug naar Steenhuffel gebust waar de vele wachtende mama's en papa's voor de nodige versterking konden zorgen.  En ja hoor... het was superspannend, maar de bom werd ontmanteld!  Van de verwarring wist Crapulus echter gebruik te maken om te ontsnappen, maar de schurk kreeg wroeging en besloot dan toch maat om voortaan zijn leven te beteren.... Eind goed al goed!!

Allez, om maar te zeggen dat we weer eens een schitterend weekendje gehad hebben...  Toffe spelletjes, toffe lui, toffe (en wereldvermaarde) bonte avond, veel repetities, grappen en grollen, zang en dans, ... mmm... dat smaakt naar nog... volgend jaar!

 

 
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op zondag, 07 november 2010 - 21:09 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be