CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:55
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 400 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
24 juni: Afsluitdag muziekinitiatie - koor
1693 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot

Op zondag 24 juni verwelkomden de leerlingen van het koor en muziekinitiatie hun ouders, familieleden en vrienden in onze bar. Die was voor één keer omgetoverd tot een miniconcertzaaltje omdat er in onze grote zaal nog een aantal werken aan de gang zijn. Maar dit maakte het optreden van onze leerlingen zeker niet minder succesvol!

Omdat het jeugdkoor nog examenkatjes te geselen had, was deze keer enkel het kinderkoor van de partij. Dat opende het concertje met enkele leuke liedjes die de kids leerden bij hun dirigente Kim De Potter. Ze eindigden met het lied ‘Op een onbewoond eiland’ waarbij er toch wel wat mensen uit de zaal enthousiast meeklapten en hier en daar zelfs meezongen!

Ook juf Ellens leerlingen muziekinitiatie lieten ons al horen dat zij het volgende jaar zeker welkom zijn in het koor. Zij zongen ook heel enthousiast enkele liedjes. Verder lieten zij ons een instrumentaal stukje horen op het uitgebreid Orff-instrumentarium en brachten ze ook een ritmestukje met enkel gebruik van hun lichaam. Dat ze ook graag hun mond opendoen, werd al duidelijk in het leuke gedichtje dat door onze jongste kids gebracht werd.
Onder luid applaus verlieten ze al zingend de bar met het ondertussen alom bekende ‘muziekinitiatie’-liedje.

Een stukje cake, getrakteerd door juf Katlijn, was voor al onze kids zeker verdiend. En Katlijn hoopt alvast dat de leerlingen van het 2e leerjaar volgend schooljaar kiezen voor de cursus notenleer. Maar eerst genieten van een lange, hopelijk warme vakantie.  Tot in september… !
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op maandag, 09 juli 2012 - 23:09 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be