CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 14:52
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 415 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
22 september: openingsfeest vernieuwde Kampanje
2871 x gelezen
 
.
.

In februari 2012 wordt gestart met ingrijpende verbouwingswerken aan onze Kampanje.  De statige dame van de Brouwerijstraat is immers veel te klein geworden voor al het muzikaal geweld dat er in wordt georganiseerd.  De daarop volgende maanden steken tal van vrijwilligers, bijgestaan door de nodige vaklui, de handen uit de mouwen. Gaandeweg herrijst uit het stof en het puin een compleet vernieuwde en vooral sterk uitgebreide zaal.  Een juweeltje, daar zijn vriend en vijand het over eens...

Uiteraard moet zoiets met stijl worden gevierd!  De datum stond al een hele tijd vast: zaterdag 22 september (kwestie van de troepen tijdens de werkzaamheden gemotiveerd te houden...).

En met stijl werd er ook gevierd!

Union Bigband gaf om half zes de aftrap. Lekker jazzy en lekker bigband.  De liefhebbers konden heerlijk genieten... Na het UB²-concert was het tijd voor de academische zitting.  Gastpresentator Rikkert Van Dijck stelde de verschillende sprekers van de avond voor: architect Bart De Schouwer, onze voorzitter Pieter Sarens, de Londerzeelse burgemeester, muzikanten Marc Troch en Lien Dierckx (met een eigen impressie) en de bezieler van het project, Hendrik Sarens.  Het officiële gedeelte werd afgesloten met een plechtige gedenksteenlegging aan de nieuwe ingang van het gebouw. En met een gezellige receptie met passend natje en droogje...

En toen.... toen was het tijd voor het showgedeelte... Met de concertband, Sofie Van Moll, Natalia en onze Zuid-Afrikaanse hartsvriendin Nádine. Alstublieft!

Met de elektriciteit die toen werd opgewekt, is de sluiting van Tihange 2 en Doel 3 zó vergeten!  Natalia stak de lont in het kruitvat met een paar van haar grootste hits.  De Kempische diva doet momenteel eigenlijk geen optredens omdat ze werkt aan de voorbereiding van een nieuwe reeks optredens in 2013, maar voor de Kampanje wilde ze een uitzondering maken! En verdorie, had die er zin in, zeg!! 

Al even straf vuurwerk kregen de toeschouwers voorgeschoteld door Nádine. Deze Zuid-Afrikaanse popdiva was blijkbaar nog steeds onder de indruk van onze optredens met haar in de Elisabethzaal in november vorig jaar en in haar thuisland in december.  De wederzijdse hartelijkheid deed bij deze schat weer een traantje wegpinken...  Schitterend!

Ter afronding van dit prachtige spektakel gingen Nádine én Natalia samen uit de bol, achteraf nog bijgetreden door Sofie.

Wat een optreden, en wat een energie waarmee je als toeschouwer om de oren werd gemept! En weer een pluim voor de boys en girls van Joris, die een perfect concert ten beste hebben gegeven... Proficiat, gasten!

 

Klik hier voor de foto's...

 
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op zondag, 23 september 2012 - 15:56 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be