CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  23 jan 2022 - 15:24
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 404 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .

1640 x gelezen
 
.
.

Het percussie-ensemble No Limits uit Londerzeel brengt op 15 maart 2014 zijn nieuw concert op de planken. Deze keer gooien ze het over een heel andere boeg en kruipen ze in de huid van de felbegeerde reeks ‘Wat Als’.

‘Wat Als’, de succesvolle serie te zien op 2B, heeft de leden van No Limits geïnspireerd voor een nieuw concert. Het ondertussen al 5de concert van No Limits wordt er eentje waarin de twee termen muziek en humor centraal zullen staan.

De 11 muzikanten en de dirigent Charli Mosselman geven het beste van zichzelf op het podium én op het grote scherm. Regelmatig komen er net als in de serie ‘Wat Als’ sketches aan bod die de lachspieren stevig onder handen zullen nemen. Bovendien is er ook een gastpresentator; Frank Robberechts die als de beste het publiek weet te entertainen.Het hoofddoel van dit concert blijft uiteraard muziek tot bij de mensen brengen. No Limits heeft voor een heleboel nieuwe werken gezorgd die door jong en oud zullen gesmaakt worden. Klassieke muziek, hedendaagse muziek, meezingers, latijns-Amerikaanse muziek en filmmuziek passeren tijdens dit concert de revue. Hier en daar wordt er ook een stuk gespeeld uit het oude repertoire van No Limits die tevens niet minder in de smaak zullen vallen dan de nieuwe. Het nieuwe concert van No Limits is een avondvullende voorstelling en net dat tikkeltje anders. No Limits beloofd jou een avond vol ritme, nieuwe melodieën, krachtige stukken en een vleugje humor. Ben je nog niet overtuigd? Dan sluiten wij graag af met de vraag: Wat als No Limits een concert in thema ‘Wat Als’ op de planken brengt? Dan kunnen we kort en bondig antwoorden: zet je schrap voor een knap potje muziek, train je lachspieren en geniet!Kaarten kosten 8 EUR en zijn verkrijgbaar via De Kampanje, Het Krantje, Krantenwinkel ‘Bij Michel’ en alle muzikanten van No Limits.
Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op vrijdag, 21 februari 2014 - 13:47 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be